Personlige oplysningersll

Vi arbejder for den størst mulige datasikkerhed og tryghed ved behandlingen af personlige oplysninger fra vore besøgende og kunder. Når du afgiver en ordre har vi brug for oplysning om navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt. leveringsadresse samt evt. kreditkort/dankort oplysninger.

Vores side har et valideret SSL certifikat. Det betyder at vores side er beskytter med fuld kryptering af alt data der sendes til og fra kunden. Dette kan ses ved at vores side hedder https://designbylehmann.dk og har hængelåsen foran URL´en.

Vi anvender alene denne information til at behandle ordren og kontakte dig i de tilfælde, der opstår spørgsmål vedrørende ordren. Der foretages ikke kryptering af ovennævnte oplysninger ved afsendelsen eller modtagelsen. Vi stiller under ingen omstændigheder personlige oplysninger af nogen art til rådighed for nogen eksterne partnere.

Du kan til enhver tid få fuld indsigt i dine oplysninger registreret hos os. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år.

Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten (ordrebekræftelsen) pr. e-mail, så send en mail til kontakt@designbylehmann.dk
Alle ordrebekræftelser, salg og leveringsbetingelser er på Dansk.

Kortbetaling via Yourpay:

YourPay repræsenteres af en række iværksættere, som ønsker at sætte nye standarder inden for håndtering af betalingskort ved nethandel.

Yourpay henvender sig til den lille og mellemstore virksomhed, som ønsker lavere omkostninger til betalingskortaftaler.

Vores vision for Yourpay er at gøre det muligt for webshops at være mere uafhængige og frie for bindinger og høje omkostninger ved valg af en betalingsløsning.

Vores målsætning er at tilbyde den mest enkle og integrérbare betalingsløsning, som giver en lavere totalomkostning for vores kunder. Læs mere her!

Du kan betale med Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro i vores webshop. 

Kontant betaling ved afhentning:

Ved afhentning og betaling med kontanter bedes du have det præcise beløb med.

MobilePay:

Da Mobilepay ikke leverer en online løsning, som kan bruges med vores webshopsystem, har vi ikke MobilePay direkte integreret på webshoppen. Men vi har sammen med MobilPay lavet en løsning, som gør det muligt at betale med MobilePay alligevel.

Når din pakke bliver afsendt, vil der komme en anmodning via email om betaling via MobilePay på det beløb, som du har bestilt for.
Hvis du har valgt afhentning i Fredericia betales beløbet via MobilePay, når du afhenter din ordre.