Personlige oplysningersll

Vi arbejder for den størst mulige datasikkerhed og tryghed ved behandlingen af personlige oplysninger fra vore besøgende og kunder. Når du afgiver en ordre har vi brug for oplysning om navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt. leveringsadresse samt evt. kreditkort/dankort oplysninger.

Vores side har et valideret SSL certifikat. Det betyder at vores side er beskytter med fuld kryptering af alt data der sendes til og fra kunden. Dette kan ses ved at vores side hedder https://designbylehmann.dk og har hængelåsen foran URL´en.

Vi anvender alene denne information til at behandle ordren og kontakte dig i de tilfælde, der opstår spørgsmål vedrørende ordren. Der foretages ikke kryptering af ovennævnte oplysninger ved afsendelsen eller modtagelsen. Vi stiller under ingen omstændigheder personlige oplysninger af nogen art til rådighed for nogen eksterne partnere.

Du kan til enhver tid få fuld indsigt i dine oplysninger registreret hos os. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år.

Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten (ordrebekræftelsen) pr. e-mail, så send en mail til kontakt@designbylehmann.dk
Alle ordrebekræftelser, salg og leveringsbetingelser er på Dansk.

Kortbetaling via Freepay:

Freeway udviklede i 1998 Freepay fordi der ikke var et bedre alternativ på markedet. Navnet skulle afspejle at det var gratis. I mere end 20 år har nogle af Danmarks største internetbrands benyttet Freepay.

Freepay opererer med et højt sikkerhedsniveau og er PCI DSS Level 1 certificeret. De overholder PSD2 direktivet med SCA via 3D Secure version 2.
Med Freepay som betalingsgateway er du i trygge hænder.

Du kan betale med Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro i vores webshop. 

Kontant betaling ved afhentning:

Ved afhentning og betaling med kontanter bedes du have det præcise beløb med.

MobilePay:

Vi tilbyder også betaling med MobilePay i vores webshop. Med MobilePay slipper vores kunder for at indtaste kortoplysninger – betaling sker via ét swipe i MobilePay-appen. Vælg online betaling ved betaling, så stilles du videre til vores betalingsvindue, hvor du kan vælge MobilePay.

Anyday:

Anyday er en ny måde at betale på. En rente- og gebyrfri betalingsløsning, der giver dig friheden til at købe i dag og betale over fire måneder i fire lige store rater.

  • Betal 25% ved checkout
  • Og 75% over 3 måneder
  • Eller betal ud før tid

For at handle med Anyday skal du blot vælge Anyday som betalingsmetode ved kassen. Du vil blive omdirigeret til deres side for at fuldføre din ordre.

Følg instruktionerne for at oprette din konto eller log ind på din konto, hvis du allerede har oprettet en.

Tilføj det betalingskort som du ønsker, at dine månedlige afdrag skal betales med og afslut med et par klik.

Læs mere om Anyday her

Forbrugerbetingelser for anvendelse af Anyday