Handelsbetingelser

Design by Lehmann ApS

Brovadvej 12
7000 Fredericia

CVR: 37685992

Mail: kontakt@designbylehmann.dk

PRISER

Alle vores priser er inkl. moms og i danske kroner.

FORSENDELSE

Alle vores varer pakkes forsvarligt, så de er godt beskyttet under transporten. Varerne sendes med Post Danmark.

FRAGTPRISER

Fragtpris i Danmark:

REKLAMTIONSRET OG FORTRYDELSESRET

Du har 2 års reklamationsret. Det vil sige, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os.

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret i forhold til forbrugerloven, men vi giver dig 30 dages fortrydelsesret.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage til os, så varen fremstår som ny ved modtagelsen, så vi har mulighed for at sælge den til en anden. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

RETURNERING AF VARER

Hvis du fortryder dit køb, skal du gøre følgende:

  • Print og udfyld vores returseddel, og send den sammen med dine returvarer. Retursedlen finder du her: returseddel .
  • Returner varen senest 30 dage fra den dag, du har modtaget varen. Der er dog forlænget returret på julegaver – ordre som er bestilt fra d.27.11.2022 til og med d.22.12.2022 kan returneres til og med d.15.01.2023.
  • Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som du modtog den.
  • Omkostninger til returnering afholdes af dig.
  • Postadressen er Design by Lehmann, Brovadvej 12, 7000 Fredericia Danmark.
  • Hvis en uafhentet varer kommer retur til os, beder vi dig indbetale fragt og ekspeditionsgebyr, inden varen sendes igen.
  • Har du spørgsmål, kan du skrive til os på kontakt@designbylehmann.dk eller skrive en SMS til 25560711.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi arbejder for den størst mulige datasikkerhed og tryghed ved behandlingen af personlige oplysninger fra vore besøgende og kunder. Når du afgiver en ordre har vi brug for oplysning om navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt. leveringsadresse samt evt. kreditkort/dankort oplysninger.

Vores side har et valideret SSL certifikat. Det betyder at vores side er beskytter med fuld kryptering af alt data der sendes til og fra kunden. Dette kan ses ved at vores side hedder https://designbylehmann.dk og har hængelåsen foran URL´en.

Vi anvender alene denne information til at behandle ordren og kontakte dig i de tilfælde, der opstår spørgsmål vedrørende ordren. Der foretages ikke kryptering af ovennævnte oplysninger ved afsendelsen eller modtagelsen. Vi stiller under ingen omstændigheder personlige oplysninger af nogen art til rådighed for nogen eksterne partnere.

Du kan til enhver tid få fuld indsigt i dine oplysninger registreret hos os. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år.

Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten (ordrebekræftelsen) pr. e-mail, så send en mail til kontakt@designbylehmann.dk

Alle ordrebekræftelser, salg og leveringsbetingelser er på Dansk.

BETALINGSMETODER

Hos os har du flere forskellige betalingsmetoder. Vi har prøvet at lave et bredt udvalg, så din fortrukne betalingsmetode gerne skulle kunne bruges.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller forslag til nye betalingsmetoder.

Læs mere om vores betalingsmetoder her!

Handelsvilkårene er opdateret 28. november 2022