Om Design by Lehmann

Design by Lehmann er et lille kreativt firma med speciale i håndlavet design af interiør, plakater og møbler til boligen. Design by Lehmanns unika er at de selv tænker, designer og producerer deres produkter. Design by Lehmann skaber smukke funktionelle produkter til en pris hvor alle kan være med, men hvor kvalitet og håndværk er helt i top.

Udover et fast sortiment skaber Design by Lehmann også speciel designet møbler og interiør. Herudover laver vi også special design af plakater og andre grafiske ønsker. Design by Lehmann modtager derfor gerne ønsker/drømme fra kunder, så vi i samarbejde med kunden kan få disse ønsker/drømme til at gå i opfyldelse.

Firmaet er startet af Cecilie Constance Lehmann og Per toft Hansen i 2016.

Cecilie er uddannet multimediedesigner fra NoMA i Kolding og har de seneste år siddet som marketingsansvarlig/webdesigner i forskellige mellemstore virksomheder.

Per er uddannet teater, event og udstillings tekniker fra Århus Tech og arbejder som tekniker på diverse musicals og for forskellige bands. Hans hænder er skruet rigtigt på og han er meget opfindsom.

Sammen er vi et rigtig godt team, der begge tænker kreativt, følger med udviklingen og som nyder at skabe nye designs.

Design by Lehmann

Brovadvej 12
7000 Fredericia 

CVR: 37685992

Mail: kontakt@designbylehmann.dk